پیگیری رتبه سایت در موز

معرفی خدمات وب سایت Moz

آیا به اهمیت رتبه بندی سایت ها فکر کرده اید؟

امروزه در دنیای اینترنت رده بندی سایت ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

رتبه بندی توسط سایت های مختلف بر اساس معیارهای گوناگون مانند تعداد بازدیدها، سرعت لود سایت، زمان حضور بازدیدکنندگان در سایت و یا محتوای با کیفیت و … انجام میشود. رتبه بندی باعث میشود تا سایت هایی که دارای رتبه بهتری هستند در نتایج جستجو در نتایج اول برای کاربر ظاهر شوند.

رتبه بندی توسط سایت هایی مانند Alexa ،Compete ،Quantcast ،Ranking.com و یا سایت Moz انجام میشود.

در این مقاله از آنجایی که وب سایت Moz یکی از معتبرترین سایت ها در زمینه سئو است به بررسی این سایت میپردازیم.

در صورتی که شما وب مستر هستید و یا در حال راه اندازی یک وب سایت برای کسب و کار خود هستید توصیه سئوپندار به شما این است که در ادامه همراه ما باشید.

 

وب سایت Moz

وب سایت Moz به نشانی www.moz.com یک وب سایت آنلاین برای بررسی وب سایت های دیگر و رتبه بندی آنها است.

بررسی سئو سایت نیز بخشی از فعالیت های این سایت است.

وب سایت moz از دو فاکتور domain authority و page authority برای بررسی و رتبه بندی وب سایت ها استفاده میکند.

domain authority: دامین اتوریتی یا همان اعتبار دامنه وب سایت عددی بین ۰ تا ۱۰۰ است. هرچه این عدد به ۱۰۰ نزدیک تر باشد، نشان دهنده قدرت دامنه وب سایت بر اساس برخی از فاکتورهای مهم در زمینه بهینه سازی سایت است.

 

حتما بخوانید : دامین آتوریتی و پیج اتوریتی چیست

 

page authority: پیج اتوریتی (اعتبار صفحه) قدرت هر صفحه وب سایت را به صورت جداگانه نمایش میدهد. پیج آتوریتی نیز مانند دامین اتوریتی نمره ای بین ۰ تا ۱۰۰ است که به یک صفحه مشخص داده می شود. این نمره نشان دهنده این موضوع است که یک صفحه در رتبه بندی موتورهای جستجو چقدر میتواند مثبت عمل کند.

 

مزیت های استفاده از Moz

از مزیت های استفاده از وب سایت Moz ابزار کلید واژه است.

از مهم ترین ویژگی های ابزار کلیدواژه می توان به آنالیز سئو محلی اشاره کرد.

این ابزار به شما نتایج دقیقی از اهمیت کلید واژه و میزان رقابت این کلیدواژه در سئو محلی را نیز میدهد!

چیزی که هر سئو کار به دنبال آن است.

 

حتما بخوانید : الگوریتم 2019 گوگل برای سئو

 

Moz pro چیست؟

Moz pro یک برنامه تحت وب است که از ابزارهای قدرتمند سئو می باشد.

وبمستران با استفاده از این ابزار قادر به بررسی عملکرد سئو سایت خود خواهند بود تا بتوانند رتبه صفحات سایت خود را در موتورهای جستجو ارتقا دهند. استفاده از این ابزار کاملا رایگان نیست و وبمستران برای استفاده کامل از Moz pro باید به صورت ماهانه مبلغی را پرداخت نمایند.

Moz ابزارهای رایگانی مانند Open Site Explorer و Keyword Explorer را در اختیار کاربران خود قرار میدهد که به صورت محدود می‌توانند از آنها استفاده کنند.

اما استفاده از برخی امکانات Moz Pro مانند ابزارهای مدیریت، Rank Tracker ،Crawl Test ،On-Page Grader بدون داشتن اشتراک امکان پذیر نیست.

 

مزایای استفاده از Moz pro چیست؟

Moz Pro عملکردهای سئو زیر را به وب مستران ارائه میدهد:

پیگیری رتبه سایت در موز

پیگیری رتبه سایت در موز

۱. Rank tracking (پیگیری رتبه)

با استفاده از رنک ترکینگ (پیگیری رتبه) امکان بررسی افت و خیز کلمات کلیدی هدف وجود دارد. Rank tracking وضعیت شما را در بازه های زمانی مشخص نسبت به کلمات کلیدی هدف بررسی کرده و سپس به شما ایمیل میکند.

 

2. Keyword Explorer (جستجوگر کلید واژه)

جستجوگر کلید واژه در سایت moz

جستجوگر کلید واژه در سایت moz

این ابزار جستجوگر کلید واژه در یافتن کلمات کلیدی مرتبط با سایت به وبمستر کمک خواهد کرد و آمارهایی مانند:
– میزان تقریبی جستجو در ماه (Monthly Volume)
– سختی (Difficulty) : میزان سختی کلمه کلیدی مورد نظر را برای کسب رتبه ی خوب از گوگل نشون می دهد.
– نرخ کلیک (Organic CTR) : نرخ کلیک نسبت تعداد افرادی که بر روی سایت در نتایج جست و جو کلیک کرده اند را به کل میزان نمایش سایت در نتایج جست و جو نشان میدهد.

به عبارت ساده تر، نرخ کلیک درصدی از کاربران است که در نتایج جستجو بر روی لینک سایت کلیک کرده اند و وارد سایت شده اند.

– اولویت(Priority) : ترکیب سه معیار بالا همین معیار می باشد. هر چه این عدد بالاتر باشد احتمال کسب رتبه بالا در گوگل بیشتر است.

 

3. Link Explorer (لینک اکسپلورر)

لینک اکسپلورر moz

لینک اکسپلورر moz

این قابلیت جدیدی است که اخیرا به وب سایت Moz اضافه شده است.

قبل از لینک اکسپلورر وبمستران از اپن سایت اکسپلورر (Open Site Explorer) استفاده میکردند.

لینک اکسپلورر بسیار به روزتر از نسخه قبلی می باشد و امکان بررسی یک سری پارامترهای مربوط به سایت را فراهم میسازد. این پارامترها عبارتند از:

• Overview: در تب overview میتوانیم اطلاعاتی درباره دامین آتوریتی، بهترین صفحات سایت و یا تعداد کلمات کلیدی بدست بیاوریم. همچنین در بخش Discovered and Lost Linking Domains به صورت روزانه اگر لینک جدیدی برای سایت ایجاد شده باشد در پنل نمایش داده شده میشود. همین طور لینک های قبلی که در حال حاضر وجود ندارند نیز برای سایت ثبت میشود. این نتایج به صورت نموداری قابل مشاهده هستند. وبمستر با توجه به نمودارها میتواند لینک های از دست رفته و یا جدید را تشخیص دهد و با توجه به آنها تصمیمات جدیدی را اتخاذ کند.

• Inbound Links: یکی از راه های افزایش ترافیک وب سایت بدست آوردن لینک های بیشتر است. Inbound links یا لینک های ورودی لینک‌هایی هستند که از درون متن سایت های دیگر به سایت ما داده شده است. در این تب تمام لینک های ورودی قابل مشاهده است.

• Linking Domains: در این تب تمام دامنه های منحصر به فردی که از آن ها لینک گرفته شده است قابل مشاهده است.

 

حتما بخوانید : دلایل پنالتی شدن در گوگل

 

• Anchor Text: انکر تکست به کلمات و کاراکترهایی موجود در متن یک سایت گفته میشود که از طریق آنها به سایت دیگر لینک داده میشود. در واقع زمانی که هنگام مطالعه یک متن با کلیک بر روی یک کلمه وارد یک سایت دیگر میشویم آن کلمه Anchor Text (انکر تکست) است. در این تب میتوانید بهترین انکرتکست هایی که برای بک لینک هایتان استفاده کرده اید را مشاهده کنید.

• Top Pages: در این تب میتوانید برترین صفحات خود را مشاهده کنید. استفاده دیگری که از این تب میتوان کرد مشاهده صفحات برتر سایر سایت های رقیب است. با بررسی محتوای صفحات آن ها میتوانید برای تولید یک محتوای یونیک ایده بگیرید.

• Discovered and Lost: از طریق این تب لینک های از دست رفته و یا جدید را در یک زمان مشخص می توانید مشاهده کنید.

• Compare Link Profiles: این تب یکی از هیجان انگیزترین تب های موجود در Link Explorer است. شما میتوانید در کنار آدرس سایت خود آدرس چهار سایت دیگر را نیز وارد کنید تا یک مقایسه کامل بین آن ها صورت بگیرد. شما از این طریق به نقاط قوت و ضعف سایت خود و یا سایت های رقیب پی خواهید برد.

• Spam Score: یکی از معیارهایی که توسط Moz معرفی شد Spam Score است که با استاندارد های مربوط به خودش احتمال اسپم بودن آدرس یک سایت را از ۱ تا ۱۷ رده بندی میکرد، عدد ۱ نشان دهنده این بودکه احتمال اسپم بودن آن آدرس بسیار کم و عدد ۱۷ نشان دهنده ی بالاترین احتمال اسپم بودن آن آدرس بود. در نسخه جدیدتر Spam Score به صورت درصد بیان می¬شود. درصد بین ۰ تا ۳۰ نرمال، ۳۱ تا ۶۰ متوسط و ۶۱ تا ۱۰۰ خطرناک است.

• Link Tracking List: برای استفاده از این تب باید هزینه ی اشتراک ماهانه Moz pro را پرداخت کرده باشید. از طریق این تب می توانید دامنه هایی را که مدنظرتان است را دسته بندی کنید و تمامی بک لینک ها را که از طریق آن دامنه به سایت خود دریافت میکنید در یک لیست جمع آوری کنید.

 

حتما بخوانید : 8 اشتباه رایج در سئو

 

در یک نگاه

اگر شما صاحب یک وب سایت هستید وب سایت Moz به شما کمک خواهد کرد تا در نزد موتورهای جستجو موقعیت بهتری داشته باشید. با استفاده از وب سایت Moz میتوانید کلمات کلیدی پر تکرار و مهم را شناسایی کنید و با توجه به آن ها محتوای ارزشمند تولید کنید. در صورتی که بتوانید از این اطلاعات به درستی استفاده کنید در مدت زمان کمی خواهید توانست رتبه بسیار خوبی به دست بیاورید.

سئوپندار با چندین سال سابقه درخشان و بهره گیری از کارشناسان فنی آماده ارائه تمام خدمات در زمینه بهینه سازی سایت می باشد. جهت ارتباط با سئو پندار تنها کافی است با شماره های ما تماس بگیرید. هرگز فراموش نکنید تا به صفحه اول گوگل راه پیدا نکنید در واقع هیچ کسی شما را نخواهید دید!

4 پاسخ
  1. زری
    زری گفته:

    این سایت انگلیسی هست ومن نمیتونم درست بفهمم حتی who. Isهم همینطوز من مبخوام درمورد سایت معاملاتی fxمسترکلاس اطلاعاتی بگیرم چون تغیبرزبان نداره درست متوجه نمیشم
    لطفا کمک کنید
    ممنون

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *